marie karmen koppel-2

Booking & kontakt

NKMusic

7020 3648

Book-musik-230_2

Marie Carmen Koppel

“Heal my wounded heart” er en ny og frisk start på livet, for Marie Carmen Koppel. En ærlig og personlig fortælling, af en af Danmarks største og smukkeste stemmer.
Hvordan kommer man tilbage til livet? Hvor skal man hen og hvordan finder man vejen derhen? Alle de essentielle spørgsmål, har Marie Carmen Koppel været nødt til at stille sig sig, efter hun blev blæst omkuld af en alvorlig sygdom, der nær havde kostet hende livet.

Hendes nye livsituation og den nye baggage er selvfølgelig en del af indholdet på Maries nye album.

At stå stille med chokket og langsomt finde sin vej tilbage, er noget af det Marie Synger om, med et nyt nærvær og en rammende skrøbelighed på sangen “Through this”.
Titel-sangen fra albummet “Heal my Wounded Heart”, beskriver med intensitet, åbent og ærligt om sygdommen, der langsomt fik Marie til at miste sit fodfæste og falde sammen.

Marie beskriver, på meget personlig vis, sine oplevelser og kamp for at komme tilbage til livet. OG hun kommer stærkt tilbage:

“Det er forløsende, at stå på scenen. Selvom jeg næsten ikke kunne, gjorde jeg det, så hurtigt som muligt, efter min sygdom. Jeg vidste, at jeg ville få styrken tilbage i min krop og i mit hoved. Sang er en kilde til uendelig glæde for mig og det, at jeg er god til i livet. Jeg har haft behov for, at fortælle min historie, som den nu har været og er, og det gør jeg gennem mine nye sange”, fortæller Marie.

Marie Carmen Koppel er kendt og elsket for sin store soul- og gospel-stemme. Hun har igennem årene opbygget et stort og trofast koncert-publikum. Og hun har fyldt koncerthuse, spillesteder og kirker gennem mange år med en stemme af imponerende intensitet, musikalitet og teknik på internationalt niveau. Det er ikke for ingenting, at hun bliver kaldt ”Danmarks Whitney Houston”.

Marie har haft kæmpe succes med sin crowdfunding til albummet. På blot en uge nåede hun sit mål. Marie Carmen Koppels album “Heal my Wounded Heart” er bl.a. indspillet i ”The village recording” i København. De fleste vokaler har hun lavet hjemme i stuen.

På albummet har hun selskab af nogle af Danmarks dygtigste musikere:

Jonas Kragh: Guitar
Steen Rasmussen: Piano / Keys
Benjamin Koppel: Saxofon
Anders Koppel: Hammond Orgel
Dan Rasmussen: Bas
Jacob Andersen: Percussion
Marco Diallo: Trommer
True Gospel Singers: Kor

Marie Carmen Koppels nye album “Heal my Wounded Heart” udkom den 22. september 2014.

marie carmen koppel heal my wounded heart

“Heal my wounded heart”