juleturne 2023

Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel inviterer til julekoncert med hjertevarm julestemning.

Med Benjamin Koppel på Saxofon og på klaver Steen Rasmussen.

Kirken fyldes med lun julestemning musikalitet på internationalt niveau, når Marie Carmen Koppel fortolker alle jule klassikerne som bl.a silent night, White Christmas og Have Yourself a Merry Little Christmas. Musikalsk bakkes sangerinden op af sin bror Benjamin Koppel og i år har hun på klaver Steen Rasmussen med sig.  

Julen har en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. Og den amerikanske jul tog hun for alvor til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn. For Marie Carmen Koppel rimer juletiden med nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Men mens mange nyder tiden med deres kære, er andre ensomme i julen. Juletiden bør derfor give tid til omtanke og medmenneskelighed, mener hun. For julen handler om at dele de gode ting. 

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturne der bringer hende rundt i landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske carolls og juleklassikere.

Hun spiller sange fra sit første julealbum ” A merry little christmas”  og hendes andet jule album ”When you wish upon a star”

Send en uforpligtende forespørgsel

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!